Love, peace & beauty 

Artwork

artwork

Op een ochtend, toen het nog koud en donker was, liep ik op blote voeten naar beneden. In mijn atelier was het al behaaglijk. Ik zette kruidige kardemomthee en pakte mijn penselen uit de kast. Als vanzelf bewogen mijn handen naar de creatie die in mijn lichaam geboren wilde worden. Wat ik schreef, schilderde en verzamelde, werd een manier om meer vrijheid te voelen, te helen én antwoorden te vinden die verborgen lagen in mijn binnenwereld. En ik wist: dít is wat ik het allerliefste met jou wil delen. 

De mixed media art die ik maak zit vol symboliek die inzicht kan bieden of richting geeft als je voor keuzes staat, twijfels hebt of even bevestiging zoekt. 
Elk artwork weerspiegelt jouw verborgen schoonheid en de unieke wijsheid die jij van nature bij je draagt. Met het maken van artwork ben ik soms wel maanden bezig. Ik gebruik inkt, pastelkrijt, kleurpotlood, aquarel- en olieverf, houtskool en gips. Deze materialen verwerk ik laag over laag, totdat er een mooie eenheid ontstaat.

Met mijn schilderijen wil ik vrouwen graag trots maken en inspireren om een plek voor zichzelf te creëren waar je helemaal jezelf mag zijn: jouw heiligdom, jouw thuis!

Een persoonlijk kunstwerk om je verbonden te voelen met de diepere lagen van liefde, schoonheid en je eigen creatiekracht.

Love, Peace & Beauty artwork

Liefs, Natascha

Wat is de levertijd?

In het printen van een museumkwaliteitskunstwerk gaat veel tijd zitten. Denk aan de bescherming tegen ultraviolette straling, pigmentatie of kleuren, de ontwikkeling van een lange houdbaarheid en de wijze van printen. Niets in dit proces wordt uitgevoerd zonder dat er met een deskundig oog naar gekeken wordt, daarom moet je rekening houden met een levertijd van ongeveer twee weken.


Bij elke tekening ontvang je een certificaat met handtekening. Op het certificaat staat vermeld dat de print uit een gelimiteerde oplage bestaat. Het maximaal aantal uitgaven per tekening is 25 stuks.

Is het aantal tekeningen gelimiteerd?

Jouw tekening wordt met grote zorg gedrukt op Canson Infinity Edition Etching Rag. Dit is een 100% katoenen fine-artpapiersoort met een gladde textuur, die doet denken aan het authentieke ets- en printpapier. Het papier heeft de puurste witte tint die verkrijgbaar is, zónder optische witmakers. Optische witmakers zijn kunstmatige toevoegingen die na verloop van de tijd minder effectief worden. 

Canson Infinity Edition Etching Rag staat garant voor een hoge levensduur en biedt bescherming tegen veroudering door natuurlijke mineralen te gebruiken. Dit papier is van museumkwaliteit en levert diepe zwarttinten, intense beeldscherpte en een optimaal kleurverloop. De unieke lichtkorreligheid maakt het ideaal voor het printen van jouw gedetailleerde kunstwerk. 

Op wat voor papier worden de tekeningen gedrukt?

don't worry, we have the answers!

You might have some questions

gratis
inkijk exemplaar

The Beauty Sabbatical

Beauty Sabbatical inkijk exemplaar  

The Beauty Sabbatical neemt jou mee naar binnen,
daar waar jouw schoonheid woont. 

SLUITEN