Het woord ‘sabbatical’ komt van het Hebreeuwse sjabbat. Het staat voor even afstand nemen van je dagelijkse bezigheden om je horizon te verbreden en de focus terug te brengen naar de kern van jouw verhaal en een helder pad voorwaarts. 

1;1 Business Sabbatical

Your business matters. Make it beautiful. 

Als creative director in de beautybranche heb ik grote merken in Nederland geïntroduceerd. Dit was een leerzame basis voor mijn eigen onderneming. Hier ontdekte ik wat er nodig is om een betekenisvol en winstgevend bedrijf neer te zetten met de dingen die je het liefste doet. Met mijn holistic-branding-formule heb ik honderden vrouwen geholpen om met meer impact en minder moeite te ondernemen. Ik ben iemand die jou ziet, jouw schoonheid naar boven haalt en de focus terugbrengt naar jouw kracht. 

Laat je energie rijkelijk stromen.
In jezelf en naar je business.  

- Rianne Tooten

Natascha bracht in één dag mijn hele business in lijn met mijn verlangen. Het concept, mijn verhaal, mijn dienst, mijn styling, de foto’s, locatie, mijn kleding en presentaties. Alles raakt mijn essentie. De dagen vol twijfels zijn voorgoed voorbij en mijn bedrijf staat als een huis.

Hoe breng je jezelf in jouw merk? Welke ruimte neem je daarin voor jezelf? Hoe zorg je voor een duidelijke focus, goede omzet en veel werkplezier? 

In mijn Holistic Branding Sabbatical-traject help ik je een-op-een met het versimpelen, aanscherpen en authentiek neerzetten van je business. Voor een soulbased-ondernemer is succes geen optelsom van je doelgroep of strategische marketing, maar een netwerk van onzichtbare verbindingen met jouw energie en zorgeloze, vrije Zelf aan het roer. 

Hoe zorg je dat dat jouw praktijk,
je boek of dienst uitstraalt waar jij voor staat? 

1:1 traject

We onderzoeken wat jou niet meer dient en maken jouw aanbod simpel, duidelijk en doelgericht. 

Waarschijnlijk omdat de stijl van het bedrijf jou intuïtief aanspreekt. De energie van dit bedrijf is overal voelbaar: op de website en social media, in de schrijfstijl en zelfs in de stijl van leidinggeven. Als jij van jezelf een herkenbaar merk maakt, dan trek je de juiste mensen aan en zal je business groeien in de richting die jij wilt. 

Tijdens jouw Branding Sabbatical creëren we een routemap voor het neerzetten van jouw persoonlijke merk.
Een reis waarin schoonheid jou de antwoorden geeft die je in strategiesessies nooit vond. 


Waarom voel jij je aangetrokken tot bepaalde merken?

Je krijgt een helende behandeling van een uur: een zintuigelijke reis vol waardevolle ontdekkingen.
Zijn er dingen waarin jij jezelf tekortdoet?
Tijdens de behandeling wordt duidelijk waar jouw energie stagneert en wat je kunt doen om te groeien met jouw verzameling unieke kwaliteiten.

We brengen jouw verborgen schoonheid aan het licht, omdat in het ongeziene vaak de magie schuilt.

We maken concreet waar jij voor wilt staan en creëren jouw public relations- en social media-haakje met storytelling. 

We brengen je mooiste kleuren en stijl en persoonlijkheidsspirit in kaart.

We maken jouw klantenreis, je verhaal en dienst helder en aantrekkelijk voor o.a. je website. 

We bouwen jouw unieke merk met behulp van de 'Cirkel van Schoonheid' : alles waar jij energie van krijgt. Ik doe dit met creatieve coaching en 'a whole lot of beauty alchemy'.  

Je weet glashelder welke stappen je moet zetten voor het succes van jouw business, boek en/of branding. 

Je stapt in jouw creatief leiderschap. We maken een tijdsplanning. Van duidelijke intenties naar het verwezenlijken van jouw droom. 

-Margreet van der Ploeg, beautytherapeut 

“Natascha haalt op magische wijze dat stukje ‘verborgen’ persoonlijkheid naar boven om je helemaal terug naar je gevoel te brengen, en de ideeën die je hebt te laten bruisen, te laten stromen en je erin te laten geloven, met alles wie je van nature bent. Ze heeft mij de strategie, inzichten en tools gegeven om op mijn intuïtie te vertrouwen en te gaan doen waar mijn kracht ligt. Mijn praktijk, dienst, website, werkwijze en huisstijl: alles vormt nu één mooi geheel. Make Yourself a Priority.” 

Live dag van 11.00 tot 15.00 uur in Leiden 

2 x telefonisch consult (30 minuten) 

Persoonlijke mixed-mediatekening afgestemd op jou als persoon. Een vrouw die er altijd is, op jouw bureau om je eraan te herinneren dat het uiteindelijk draait om jou. In jouw leven en jouw business. 

Cirkel van Schoonheid: jouw persoonlijke merkbeleving in beeld. 

Inclusief: Lunch, persoonlijke styleguide en het boek The Beauty Sabbatical

Holistic Branding Sabbatical 1:1

You can still start today!

Investering 1:1 live dag
+ extra support

Wat Natascha voor mijn merk heeft gedaan, is onbetaalbaar.
Ik volgde eerder strakke strategiesessies in koele kamers, tot ik bij Natascha kwam waar de kaarsen brandden, ze haar thee inschonk en zei: ‘Straal uit wie je bent en je hoeft niets meer uit te leggen.’ Mijn website, boeken, socials en kleding ademen nu mijn persoonlijkheid. Mijn bedrijf draaide vorig jaar de hoogste omzet ooit met wat ik het liefste doe. En de mooist denkbare mensen komen op mijn pad. Zonder marketing. Jaag niet, trek aan. Natascha tovert je met haar warme wijsheid om tot een magische magneet.’

— schrijfster Christine Pannebakker 

Hoe zit dat met die mixed-mediatekening?

De mixed-mediatekening die ik vooraf voor je maak, zit vol symbolen die inzichten kunnen bieden of richting geven tijdens het in de wereld zetten van jouw soul-based business. Een persoonlijk kunstwerk (A4) om je verbonden te blijven voelen met de diepere lagen van jouw eigen scheppingskracht.

De mixed-mediatekeningen die ik maak vormen stuk voor stuk een uitnodiging om open te staan voor alle nieuwe mogelijkheden die er op jouw pad komen. Je creëert er jouw heilige sabbaticaltijd mee.

Veel vrouwen die hier komen ervaren dat hun website of aanbod niet de juiste energie uitstraalt. Ze komen daardoor niet vooruit en raken verstrikt in de wirwar van al die verschillende werkzaamheden. Wij gaan jouw merk in dit traject krachtig uitwerken en ik help je bij het vinden van de juiste mensen of systemen die jou kunnen assisteren bij de praktische uitvoering. Je weet na dit traject exact welke elementen essentieel zijn voor jouw succes.

Ik loop vast in het laten maken van een website. Hoe helpt dit traject bij het oplossen van mijn probleem?

Het is altijd fijn om goed te kijken of dit traject helemaal aansluit bij jouw wensen. Stuur mij een berichtje en we plannen een telefonische afspraak in van 20 minuten, waarin ik je graag adviseer.

Wauw, ik raak een beetje overweldigd. Ik wil je graag persoonlijk spreken. Kunnen we misschien samen even kijken wat voor mij de beste optie is?

Mijn behandeling kun je het beste zien als een zintuigelijke reis van geuren, kleuren en muziek om even helemaal bij weg te kunnen dromen. Het is mijn intentie om vanuit mijn hart een bijdrage te leveren aan jouw transformatie en vanuit een diepe verbinding vorm te geven aan jouw mooiste creaties. Het fysieke contact en de energetische waarneming tijdens deze holistische behandeling helpen mij hierbij.

Wat houdt de helende behandeling in?

don't worry, we have the answers!

You might have some questions

Wat heb ik de afgelopen
13 jaar bereikt? 

Ik heb zonder investeerders een natuurzuivere huidverzorgingslijn en behandelmethode ontwikkeld waar meer dan 30 professionals in het binnen- en buitenland succesvol mee werken. 
Duizenden vrouwen hebben door de Colour&Spice - The Holistic Way of Beauty in hun dagelijks leven te integreren een liefdevol en holistisch beautyritueel ontwikkeld. 
Mijn bedrijf is elk jaar met 30% gegroeid. 
Ondanks COVID-19 was 2021 zakelijk gezien ons beste jaar ooit. 
Ik creëerde een carddeck dat steevast is uitverkocht. 
Ik schreef en illustreerde een bestseller, The Beauty Sabbatical, bewust in eigen beheer uitgegeven.
Ik heb meerdere stromen van passief inkomen gecreëerd.
Mijn verhaal en producten zijn in meer dan 50 magazines gepubliceerd. 
Ik ben een enthousiast spreker op mijn vakgebied 

Ik kan ook jou helpen. Of je nu een nieuwe uitstraling wilt op je website, of een persoonlijkere manier zoekt om je dienst of boek te presenteren: na dit traject heb je helder hoe je van losse ideeën, diensten en activiteiten een mooi geheel maakt, dat licht en authentiek voelt. 

“Ik was 45 en voelde van alles veranderen in mijn lijf (overgang) en verlangens (werk en leven). In die periode kwam ik er tijdens een holistisch branding consult van Natascha Koningsveld” achter dat ik niet aligned was met wat ik werkelijk wilde. Ik startte in eerste instantie met mijn uiterlijk. Was dit nog in lijn met wat ik wilde uitstralen? Natascha heeft binnen mum van tijd weten te achterhalen wat ik nodig had: duidelijkheid, rust, kracht. Vanaf dat moment droeg ik geen folklore rokken meer, niet te veel tierelantijnen en ging ik mij anders kleden. Rustiger, waardoor ik de aandacht op mezelf ging leggen in plaats van die kleurrijke dessins. Het voelde bevrijdend.”

- Hydi - hydihoost.nl