Toen mijn leven een paar jaar geleden gejaagd en niet zo dynamisch meer voelde, ontstond het verlangen om dagelijks ruimte te creëren voor mijn creativiteit en vrije Zelf. Ik besloot mezelf te belonen met een sabbatical, een waarvoor ik huis en haard niet hoefde achter te laten, want dat was geen optie. 

In de periode die volgde verzamelde ik voor dit experiment alle kennis en ervaring die ik in ruim dertig jaar coaching, holistische huidverbetering, personal branding en kunstzinnig werken had opgedaan.

Ik stond elke ochtend een halfuur eerder op, pakte mijn tekenspullen en gebruikte deze tijd om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Zonder plan, zonder doel: gewoon creëren. Dit bleek het meest waardevolle geschenk te zijn dat ik mezelf ooit had gegeven. Er ontstond op organische wijze een routemap vol nieuwe vertrekpunten. Oude verhalen zagen het daglicht en vormden samen met vergeten herinneringen richtingaanwijzers voor de ziel.

Mijn Beauty Sabbatical, zoals ik deze heilige periode was gaan noemen, groeide uit tot veel meer dan een waardevol eurekamoment. Wat zich openbaarde, was zo’n zalige manier om weer stapelverliefd op het leven te worden, om te helen én om antwoorden te vinden die verborgen lagen in mijn binnenwereld.

The Beauty Sabbatical

HET BOEK

word stapelverliefd
op het leven

Uplifting
' Showtime' 

HOOFDSTUK 3

Rebalance
' See your true colours' 

Beauty Detox
' The art of letting go' 

Jouw holistische reis bestaat uit drie magische  stappen

Dit zijn de hoofd thema's

HOOFDSTUK 2

HOOFDSTUK 1

...Puur omdat je dagelijks even al je aandacht richt op je eigen masterplan en hiermee doelen creëert die in lijn zijn met wie je echt bent en écht wilt zijn.

Heb jij er het afgelopen jaar weleens aan gedacht om te switchen van werkzaamheden? Je eigen bedrijf anders in te richten? Een boek te schrijven of je stijl eens flink te verfrissen?

Hoor jij de stem van jouw bezielde geest die zich met leeuwinnenmoed kenbaar maakt op zo'n mistige ochtend waarop je jouw liefde voor kleur, de natuur en jouw eigen verhaal wilt vermengen tot een kunstwerk dat – ongeacht de vorm – jezelf en anderen inspireert om het leven nog mooier te maken? 

Weet: alles begint met een enkele stap – of een enkel woord. Je weet nooit welke deur dit voor je opent. Dit boek gaat over jou. Je ontdekt waar je echt voor wilt staan. En hoe je daar uitdrukking aan kunt geven.

Ik ontdekte dat je:

  • DROMEN tot leven kunt laten komen, terwijl je er ook voor zorgt dat de boel door blijft draaien;
  • nog steeds WONDEREN kunt baren, ongeacht je leeftijd;
  • al je interesses kunt shaken tot een SPICY MIX waarmee je niet alleen je eigen leven mee verrijkt, maar ook dat van anderen. 
Tijdens het lezen van The Beauty Sabbatical ga jij je verbinden met de diepere lagen van je eigen schoonheid en creatiekracht. Je ontdekt je meest unieke, innerlijke en uiterlijke kenmerken, en gaat dit samen met de dingen waartoe jij je aangetrokken voelt, noteren bij de symbolische kralen in jouw boek. Alle kralen samen vormen schakels van jouw persoonlijke Cirkel van Schoonheid: een collage die in één oogopslag duidelijk maakt waar jij echt voor wilt gaan en hoe je daar uitdrukking aan kunt geven.

Met holistische beautyrituelen, storytelling, styling en creatieve expressie...
Stem jij je af op het ritme van je lichaam en je ware natuur. Maak je persoonlijke en businessplannen waar je hele lichaam en ziel ‘ja’ tegen zeggen. 

  • Creëer je een ritueel waar je huid, je hart, je energie en jouw succes van opbloeien. 
  • Ontdek je jouw mooiste kleuren, je persoonlijke stijl en ontwikkel je een holistisch recept voor een gezonde, mooie huid. 
  • Maak je contact met jouw symbolische krachtvrouw, die je leert en inspireert om boven jezelf uit te stijgen met het in de wereld zetten van jouw droom. 

Dit boek staat prachtig op je koffietafel, maar leert je vooral de zelfliefde en wijsheid toe te passen om duurzame verandering in je leven vorm te geven. 

Stel je voor...

‘Als je innerlijk en uiterlijk met elkaar verbonden zijn, lijkt het alsof alles meewerkt.’

Op zo’n ochtend waarop de buren hollen en vliegen,
ga jij op reis in een wereld van geuren en kleuren.
Terwijl een himalayacederkaars haar zachte licht over jouw boek verspreidt, breng jij met elke pagina die je omslaat de focus terug naar jezelf. 

‘Natascha legt haar hart en ziel in jouw handen. Je voelt je verbonden met de vrouwelijke kracht van creatie en het diepste deel in jezelf. Elke pagina ademt geloof, warmte en vertrouwen. Deze alchemiste van pure schoonheid haalt het mooiste in jou naar boven. En raakt aan wat nu echt gezien mag worden.’

Martje Kemperman - leiderschapscoach en communicatiestrateeg

gratis
inkijk exemplaar

The Beauty Sabbatical

Beauty Sabbatical inkijk exemplaar  

The Beauty Sabbatical neemt jou mee naar binnen,
daar waar jouw schoonheid woont. 

The Beauty Sabbatical is een verhaal waar ik een heel leven over heb gedaan. Elke worsteling en doorbraak die ik als vrouw en onderneemster heb beleefd, heb ik verwerkt tot een ontdekkingsreis van 248 bladzijden, waarbij je onderweg stapelverliefd op het leven wordt. De waarheden en de kennis die mij de absolute creatieve vrijheid en het vertrouwen gaven, in mijzelf, anderen en wat ik creëer, liggen te wachten om door jou te worden gelezen.

The Beauty Sabbatical gaat zo veel verder dan het delen van mijn holistische kijk op schoonheid. In het boek nodig ik je uit voor een reis naar het mooist denkbare oord. Ik pak jouw hand en neem je mee. Naar binnen. Daar waar jouw ware schoonheid woont. Dit boek is jouw rustpunt in roerige tijden. Tussen alle ballen die je in de lucht houdt. Dit is jouw inwijding in het ongeremd creëren en koesteren van je ware schoonheid. Heb jij ideeën en verlangens die het waard zijn om nú werkelijkheid te worden? Dit boek gaat over jou.


Zeggen dat ik negen maanden aan dit boek heb gewerkt zou een understatement zijn.

The Beauty Sabbatical van Natascha Koningsveld nodigt je uit om naar binnen te keren en jouw unieke mix van innerlijke en uiterlijke kwaliteiten te (her)ontdekken. Met holistische tips en oefeningen om een minisabbatical te creëren, waarna je het leven en jezelf meer gaat waarderen. Denk aan visualisatieoefeningen, schrijf- opdrachten, maar ook homemade beautyrecepten en uitleg over etherische oliën. 

SLUITEN