Omarm jouw veelzijdigheid 

July 5, 2022

Wat doe je toch veel. Kun je niet beter… 

Die zin kan alle creativiteit stoppen nog voordat het gaat stromen. 

Als ik terugkijk op de 53 jaar dat ik op deze prachtige planeet rondwandel, dan heb ik voor mijn gevoel al veel verschillende levens geleefd. Ik was als kind heel expressief en eigenzinnig: ik trok mij van niemand iets aan, mijn ouders werden er gek van. Vanaf mijn 15de had ik een vast vriendje, zijn familie zat in de fashion en het interieurdesign. We woonden aan een van de mooiste grachten van Amsterdam en gingen vijf dagen per week uit. Het leven lachte mij toe, als een vlinder fladderde ik door het leven. Na acht jaar ging de relatie uit en halverwege mijn twintigste belandde ik in een rampjaar. Daarover vertel ik je alles in mijn boek. Hierna ben ik spiritueler geworden, bedachtzamer, en leerde ik beter naar mijzelf en mijn intuïtie te luisteren. 

Ik startte vervolgens mijn eerste schoonheidsstudio en ontwikkelde een liefde voor natuurgeneeskunde en natuurzuivere producten. Mijn kinderen werden geboren en ik werd gevraagd om creative director te worden van een natuurzuiver cosmeticamerk. Hier leerde ik alles over branding en het opbouwen van een krachtige merkidentiteit.  Superleuk, maar wat miste ik het een-op-een werken met mensen. Het moment waarop alles samenkomt. Dat de antwoorden als vanzelf binnenstromen en je precies aanvoelt wat iemand nodig heeft om boven zichzelf uit te stijgen. 

Dit verlangen liet mij niet meer los en in 2009 startte ik een zoektocht naar één volmaakt mooie huidverzorgingsmethode voor ambitieuze vrouwen die behoefte hebben aan Inner Peace & Outer Beauty. De combinatie van spiritualiteit, natuurgeneeskunde, coaching en de allermooiste natuurzuivere producten voor het bewerkstelligen van meer energie en een mooie huid, bracht mij bij het creëren van de Colour&Spice – Holistic Beauty Therapy.

Toen ik de deuren van mijn studio opende, wist ik niet wat mij overkwam. Binnen een halfjaar had ik een megalange wachtlijst voor mijn behandelingen. Er werd lovend over geschreven door beautyjournalisten van bladen als NouveauJANHarper’s BazaarLINDA., Libelle en Grazia

Zo schreef beautyjournalist Anneloes Tas: ‘Door mijn werk als beautyjournalist heb ik de afgelopen jaren veel bijzondere beautybehandelingen mogen ervaren. Maar zelden heeft een gezichtsbehandeling zoveel indruk gemaakt als deze. Behalve de stralende gloed, die zelfs wekenlang bleef, heeft Natascha mij voor altijd meer inzichten gegeven over het welzijn van de huid en de connectie met je algehele well-being, energie, state of mind en zo meer.’

Voor mij was dit een erkenning dat er behoefte was aan een holistische beautymethode die zich niet alleen focust op uiterlijke verzorging, maar ook op wie je bent, wat je voelt en wie je als vrouw wilt zijn. Door de grote belangstelling kwam ook een langgekoesterde wens uit: mijn liefde voor authentieke schoonheid en holistisch ondernemen delen met vakvrouwen die ook op een dieper niveau wilden werken.

Hoewel het mijn passie is om vrouwen te begeleiden, kun je mij ook vaak vinden in mijn atelier, waar ik teken, schilder en boetseer. Ik heb onlangs een opleiding voor creatieve coaching afgerond en die integreer ik met zó veel plezier in mijn werk. Het mooie is dat al die verschillende dingen zijn samengekomen in mijn holistische werkwijze en nu ook in mijn boek… The Beauty Sabbatical

Ben jij ook een multi-gepassioneerde onderneemster? Zie dat dan als jouw kracht. Omarm elke vorm van creativiteit die door je heen stroomt. Ik gun je eindeloos veel eigenzinnigheid. 

With Love & Grace

Natascha

© Natascha Koningsveld. Alle rechten voorbehouden. Wil je mijn tekst gebruiken? Dat kan, onder de twee voorwaarden dat je mijn naam vermeldt én een werkende link naar dit artikel plaatst.

SHARE THIS POST:

Natascha Koningsveld

Als ondernemer, schrijfster, kunstenares en beauty alchemist, heb ik een grote liefde voor het samenbrengen van natuurlijke schoonheid.  Ik speur heel graag naar iets unieks. Ook bij mensen. Dat is wat ik het liefste doe, het allerbeste kan en graag met je deel.